Bezoek De Beekhoeve

U bent van harte welkom op De Beekhoeve… voor vergadering, familiefeest of workshop

In de oud Hollandse stal heeft De Beekhoeve een mooie ontvangstruimte voor allerlei bijeenkomsten, van vergadering tot bedrijfspresentatie en van familiefeest tot teambuilding. Het is een informele ruimte met verschillende mogelijkheden om te brainstormen afgewisseld met (h)eerlijk eten van de boerderij. De Hollandse stal is een perfecte plek voor grotere en kleinere gezelschappen. Uw bijeenkomst krijgt al een bijzonder karakter in de reis hier naar toe, een mooie plek in een prachtig deel van het groene hart.
In overleg kunnen programma’s op maat worden gemaakt en worden afgewisseld met diverse activiteiten, meewerken of workshops. De mogelijkheden zijn legio.
Een aantal keer per jaar zijn er ook open dagen op de boerderij waarbij iedereen is uitgenodigd. En bent u met een kleine groep of zoekt u ruimte om even bij te komen of rustig te werken dan is de polderhut met uitzicht op de weilanden misschien iets voor u?

Of het nu gaat om een vergadering, een verjaardagsfeestje of een teamuitje. Niet voor niets luidt het motto: laat u boeien, beleef De Beekhoeve!

Wij gaan verbouwen!

De vergaderstal wordt vanaf volgende week 15 april verbouwd.

De vloer wordt opnieuw onderheid. Verder worden er wat kleine aanpassingen gedaan, weer een frisse look!

Deze gehele zomer zal de ontvangstruimte niet beschikbaar zijn. Als alternatief hebben we ons tuinhuis!

Tuinhuis

Het nieuwste pareltje op de Beekhoeve!

Vergaderingen, teambuilding, feestjes en bijeenkomsten. Het tuinhuis is van alle markten thuis. Op deze geweldige locatie zit je in het zonnetje, tussen al het groen en leven in. 

In het geval van een theater opstelling (vergadering/bijeenkomst), kunnen er rond de 30 personen in het tuinhuis. Wanneer het lekker weer is, kunnen we dit uitbreiden naar 40 personen. In het geval van een feestje/teambuilding en lekker weer is 50 personen ook mogelijk.

Neem voor alle arrangementen en mogelijkheden contact met ons op!

Familiefeest

Een familiefeest in de Hollandse stal is bij voorbaat speciaal. De ervaring leert dat de sfeer van de boerderij en de inrichting van de ruimte garant staan voor een ongedwongen samenzijn. De biologische Beekhoeve producten zorgen voor een lekkere lunch of boerenbuffet. Wensen en ideeën worden samen met u in kaart gebracht en maken de bijeenkomst ook echt uw bijeenkomst. U kunt genieten zonder zorgen wij verzorgen alles voor u zodat u alleen maar hoeft te Proeven en te beleven …….

Vergaderingen

Verandering van spijs doet eten. Een bekend gezegde. Verandering van omgeving doet praten. Zo leert ons de ervaring. Een overleg in de Hollandse stal levert altijd bijzondere/onverwachte resultaten op. Of u nu bijeenkomst voor een brainstorm organiseert of de teamspirit wil aanwakkeren.

Teambuilding

Niet alleen voor een feestje is de Hollandse stal een bijzondere ruimte. Ook voor een dagje teambuilding voor bedrijven is de ruimte een prachtige plek. De stal inspireert tot goede gesprekken en een informeel samenzijn. Vele organisaties zijn u voorgegaan. Informeer naar de mogelijkheden.

Midden in de polder

Midden in de polder is een openbaar informatiepunt en rustpunt in een veeschuurtje midden in het weiland als onderdeel van een wandelroute. Door middel van informatiepanelen en de direct zichtbare sporen in het landschap wordt u als wandelaar geïnformeerd over het agrarisch natuurbeheer, het (biologisch) boeren in het veenweidegebied en de cultuurhistorie van dit gebied. Een mooie manier om het landschap te beleven.

Workshops en cursussen

De Beekhoeve biedt ook workshops aan. Wat te denken van ‘Koeien boeien’ of ‘Eten uit de polder’? Ook een excursie of wandeling kan onderdeel zijn van een dag vullend programma. Net als Ridderzuring steken of bomen snoeien

Meewerken

Onder het motto ‘beleef de boerderij’ kunnen mensen een dagje of een dagdeel meewerken op De Beekhoeve. Het is de manier om meer te weten te komen van biologisch ondernemen en het moderne boerenleven. Het is lekker actief buiten zijn en de dieren verzorgen en in actie zien. Zo’n dagje is een bijzonder cadeau om kennis te maken met de boerderij of een mooie afwisseling voor uw teamdag.

Elke tweede zaterdag van de maand wordt er op De Beekhoeve een meewerkdag georganiseerd. Vrijwilligers van de boerderij komen dan een dagje meehelpen met allerlei klussen op de boerderij.

Polderhut een rustige werkplek of er even tussen uit.

Achter de boerderij staat een kleine houten hooiberg met een onmetelijk uitzicht over het veenweidegebied van Kamerik. Een inspirerende plek om nieuwe energie op te doen, of om te verstillen. Zoekt u een werkplek in de natuur om rustig te werken en inspiratie op te doen. Of zoekt u even de stilte op, een paar daagjes meewerken of wilt u onze prachtige omgeving verkennen wandelend of op de fiets? De polderhut biedt ruimte aan maximaal vier personen om te verblijven en te overnachten. Met als enige buren onze koeien, de vogels en de kikkertjes. Een vers ontbijtje na een overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Open dagen

Elk jaar organiseert De Beekhoeve open dagen. De boerderij is dan van zijn mooiste kant te zien. Kraampjes, workshops en allerlei belevenissen zoals blote voetenpad, slootjesexcursie, wol vilten, schapen scheren enz.

Zie het filmpje van de open dagen.